Min frisör i Varberg

Min frisör i Varberg

Hej på er alla fina läsare

Jag måste få lov att ge er ett litet tips på en väldigt duktig frisör i Varberg, nämligen om du går till Miresands Skönhetssalong. Här blir man så väl omhändertagen och jag är alltid lika nöjd när jag går där ifrån. Innan har jag haft ganska mörkt hår, men ju mer gråa inslag det får desto mer jobb har det blivit att hålla det mörkt och de där gråa rackarna syns ju så mycket tydligare i mörkt hår. Så nu har min duktiga och kunniga frisör och jag kommit fram till att jag sakta med säkert ska gå mot en ljusare nyans. Det kommer göra att jag inte kommer behöva färga lika ofta och sen kanske det inte känns lika illa att ha mer gråa inslag när man vänjer sig långsamt. Jag inbillar mig det i alla fall!

För att spara på håret så kommer vi också gradvis att göra det ljusare. Det är så skönt att jag hittat en frisör som jag litar på för håret är ändå något jag bryr mig väldigt mycket om. Eftersom jag bor bara ett stenkast från centrum så kan jag ju dessutom gå dit och det är också skönt. Varberg är ju annars inte så stort och utbudet på butiker och saker att göra kan kännas lite begränsat på vinterhalvåret. Men nu när våren kommer och sedan sommar då blir våran lilla stad mycket mer levande av alla turister. Jag trivs när det är livat, fast att det samtidigt är lite skönt mot slutet av sommaren när det lugnar sig lite. Då hinner man längta under vintern till det är livat igen. Jag trivs faktiskt väldigt bra med att bo i en liten stad men som sagt, ibland önskade jag att det var lite mer som hände även under vintern.

Tänk att nu med nyfixat hår så känner jag mig redo för våren och sommaren. Ha nu en helt fantastisk dag!


Kommentarer är stängda.