Mitt bästa tips på friskvård i Södertälje

Mitt bästa tips på friskvård i Södertälje

Hej mina fina följare!

Alldeles nära Södertälje finns ett jättemysigt ställe som heter Lilla Fossingens Hälsa. Hit brukar jag gå för att få fotvård. Jag älskar allt som har med friskvård att göra. Oavsett om det handlar om massage, yoga, dansklasser eller i detta fallet fotvård. Tänk att fötterna får jobba så mycket under en dag och bär oss hela dagarna, då är det minsta vi kan göra att ge de en härlig och välgörande behandling.

Du kan också använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare för sådana behandlingar. Jag brukar varva mellan fotvård och massage, för båda de är behandlingar som jag känner att jag behöver och mår bra av. Många kanske tycker det kan vara obehagligt att låta någon annan behandla ens fötter, men med medicinsk fotvård är det något särskilt. Det varken kittlas eller gör ont, det är bara skönt. Men sedan är det ju viktigt att man talar om i det fallet att man är extra kittlig eller till exempel extra öm eller känslig.

Friskvård är den bästa investeringen du kan göra i dig själv, oavsett vad det innebär för dig. Det ska vara något som gynnar din hälsa och ditt välmående. Ibland kanske man går på någon behandling för att lindra något problem och andra gånger kan det ju vara att man har ett krävande jobb och känner att man vill förebygga skador eller problem. Jag gör det både för att lindra värk men också för att förebygga mer problem. Om det går för långt mellan gångerna så får jag mer ont, men underhåller jag det och går regelbundet så håller det sig under kontroll och jag mår mycket bättre.

Vår hälsa är ju det viktigaste vi har. Gör vad du kan och vad du behöver för att må så bra som möjligt för det kommer du tacka dig själv för. Må så gott nu så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.