Jag behövde verkligen en massage

Jag behövde verkligen en massage

God dagens! Vad trevligt att just du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg, jag hoppas att du kommer gilla dagens inlägg. Min tanke med dagens inlägg är att berätta för er om när jag gick på massage i Växjö, något som jag verkligen var i behov av vid tillfället.

Sedan jag tog studenten för några år sedan har jag jobbat som frisör, ett arbete som jag fullkomligt älskar. Trots att jag älskar det finns det saker som är negativa, bland annat att man ofta står och sitter ganska dåligt ur ett ergonomiperspektiv. Att jag inte alltid tänker på ergonomin gör att jag med åren har upplevt en del problem och värk i kroppen. Det är framförallt ryggen och nacken som jag får ont i när jag har jobbat hårt, vilket påverkar min vardag i allmänhet. För några veckor sedan fick jag så ont att jag knappt kunde ta mig upp ur sängen på morgonen, det var verkligen började tänka på hur min kropp påverkas och att jag måste börja tänka på ergonomin. För att till en början få kroppen att må bättre valde jag att boka in en massage i Växjö, det var starten för mig att börja ta hand om kroppen på ett bättre sätt. Företaget jag vände mig till för en massage heter Lycke Friskvård, ett riktigt bra företag om ni frågar mig. Massagen gjorde att jag mjukades upp och min rygg mådde mycket bättre efteråt, kroppen fick en bra start på sin resa att må bättre. Sedan dess har jag verkligen tänkt på hur jag arbetar, ergonomin har fått en stor roll i mitt tänkande. Om jag i framtiden ändå får problem med ryggen kommer jag med störst sannolikhet gå på ännu en massage i Växjö, jag märkte tydligt hur bra det var för min kropp.


Kommentarer är stängda.