Behandling med plasma pen

Behandling med plasma pen

God morgon mina fina följare!

Som ni vet så jobbar jag på en skönhetssalong och där finns hela tiden så mycket områden att utvecklas inom och lära sig mer om. Jag fokuserar främst på ansiktsbehandlingar och den senaste behandlingsmetoden vi tagit in på salongen är plasma pen. Det här har blivit omåttligt populärt och det är inte konstigt för det är verkligen ett fantastiskt verktyg som ger så fina resultat.

Det en behandling med plasma pen kan hjälpa till med att strama upp huden både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgiska ingrepp. Vanligt är att man använder det för att få ett lyft på trötta ögonlock eller för att behandla ”kråksparkar” vi ögonen. Fler och fler önskar den här formen av behandlingar och jag har verkligen förmånen att jobba i en bransch som växer.

Jag strävar alltid efter att ge mina kunder ett så naturligt resultat som möjligt och det handlar i de flesta fall om att ge ett piggare utseende och mer lyster i hyn. Det kan verkligen ge ett lyft för någons självkänsla och självförtroende och det är kanske det jag älskar mest med mitt jobb. När mina kunder blir så där glad och nöjda och liksom strålar efteråt.

Plasma pen är bara några av de behandlingsformer vi gör, vi gör även behandlingar med hyaluron pen, ansiktsmassage, djuprengöring, bryn och fransar. Jag tycker om att framhäva det naturligt vackra och kan rådgöra med en kund innan den bestämmer sig för vad som passar just önskemål och syfte. Sedan är det såklart upp till kunden att bestämma men vi utför inga behandlingar om vi ser att det finns en risk att göra mer skada än nytta eller om vi vet att den behandlingen de önskar inte fungerar för det de tror det ska göra. Jag råder dig till att gå till en bra salong med utbildad och certifierade hudterapeuter.

Ha nu en fin dag och kom ihåg att du är vacker precis som du är!


Kommentarer är stängda.