Min frisör i Östersund under säsongen i Åre

Min frisör i Östersund under säsongen i Åre

Hej alla härliga följare!

Nu har vi kommit halvvägs in i säsongen … för er som inte vet så jobbar jag uppe i Åre under vintern. Det är min andra vinter här och jag trivs så bra! Men det blev aldrig att jag fixade håret innan jag åkte hit så jag ville hitta en frisör här uppe. I Åre finns ju allt, men åker man bara några mil till Östersund så finns det både större utbud och lite billigare. Så idag på min lediga dag tog faktiskt jag och en kompis en tur till Östersund. Vi kände också att det kunde vara skönt att ta oss från skidbyn.

Åre är så himla mysigt och fint, men på en ledig dag kan det vara skönt att vara ordentligt ledig och det blir man inte riktigt om man hänger kvar här. Mitt under sportlovsveckorna är det guld värt att ta en ledig dag bort från anläggningen eftersom vi har så himla mycket gäster här nu. En kompis som är här uppifrån tipsade om en frisör i Östersund så jag hade tur och fick en tid på min lediga dag. Vi ska passa på att äta nåt gott också och kanske kika lite på stan. Men nån utekväll blir det inte för imorgon ska man jobba igen.

Att jobba säsong är väldigt roligt och väldigt intensivt. Jag lärde mig från förra säsongen att ta bättre vara på de lediga dagarna. Oftast gör jag det genom att vara ute och åka, men som sagt nu är det så mycket folk att jag hellre tar en dag och åker iväg på en utflykt. Det ska bli skönt att klippa och göra lite nya slingor, tänk att det kan vara så härligt och ge så mycket ny energi av att fixa håret.

Hoppas ni har en härlig dag oavsett om ni jobbar eller är lediga, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.