Lashlift för naturliga fransar

Lashlift för naturliga fransar

Hejsan svejsan bloggen!

Nu kommer jag med ett skönhetstips för alla er därute som vill hänga med i svängarna utan att behöva spendera massa tid framför spegeln. Tidigare har jag skrivit om fransförlängning och det verkade som att många av er tyckte det var bra när jag kom med det tipset, nu kommer jag istället skriva om lashlift. Skönhetsbranschen går alltid i utveckling och det senaste för dina fransar är just lashlift som innebär att man böjer och färgar fransarna för att få ett naturligt snyggt resultat. Jag vet att det är många där ute som är känsliga för vanliga fransförlängning och det förekommer allergier, då är lashlift perfekt.

Jag har provat både fransförlängning och lashlift hos MA Beauty och ska jag vara ärlig så märker jag inte jättestor skillnad. Den största skillnaden är att lashlift ser lite mer naturligt ut och det är det utseendet som jag föredrar så därför brukar jag använda den behandlingen. För mig är det viktigt att det inte ser fejk ut. Det förekommer ofta att man ser människor på stan, till och med i lilla Nybro, där det är så väldigt tydligt att det inte är deras riktiga utseende. Jag tycker absolut att det kan vara vackert med vissa ingrepp men det får inte ta ifrån det naturliga utseendet, vi alla är vackra på olika sätt. Det är absolut kul och sitta framför spegeln och sminka sig i och prova olika produkter, men ibland vill man inte eller har inte tiden för det. När jag går till jobbet så brukar jag bara ta lite puder i ansiktet och sen behövs inget mer, fransarna ser redan bra ut tack vare att jag använder mig av lashlift.

Det finns jättemycket olika metoder och behandlingar som man kan göra för att framhäva sin skönhet, jag kommer fortsätta att komma med tips så att ni kan prova olika saker.  


Kommentarer är stängda.