En massage efter jobbet

En massage efter jobbet

Vet ni vad jag tycker att ni alla ska göra idag när ni går från jobbet? Jag tycker att ni ska ta och boka en massage. Det gjorde jag igår när jag gick hem för dagen och det kändes väldigt bra, det finns en så bra massör här i närheten av Brunflo. Hon brukar ha väldigt mycket att göra men jag lyckades få en tid för massage lagom till det att jag slutade.

Enda sedan jag började jobba på ett kontor här i Brunflo så har jag fått fruktansvärda smärtor i ryggen och chefen har lovat mig att ordna lite mer ergonomiska möbler till mitt rum men fram till dess så erbjöd hon mig att betala för min massage. Jag nämnde redan vid anställningen att jag har haft lite bekymmer med ryggen och att jag verkligen skulle behöva ergonomiska tillbehör för att kunna arbeta ordentligt. Det känns väldigt snällt att hon betalar för min massage och ska jag vara ärlig så hjälper det väldigt mycket med en skön behandling ungefär en gång i veckan fram till dess att jag får rätt utrustning.

De flesta människor som arbetar i en kontorsmiljö tänker inte riktigt alltid på hur det belastar axlar, nacken och ryggen. Många har höj och sänkbara skrivbord men det är väldigt sällan som någon använder de. Detta leder absolut till problem och en del får problemen ganska omgående medan vissa andra får bekymmer som dyker upp senare i livet, så jag tycker verkligen att man ska ta tag i det direkt. Massage förhindrar och läker kroppen väldigt mycket från stelhet som i slutändan kan leda till skador, sen så är det dessutom en väldigt avkopplande stund som lindrar stress. Så ring och boka en tid för en skön massage, bor ni i närheten av Brunflo så kan jag rekommendera Kropp och hälsa by Malin.


Kommentarer är stängda.