Tandblekning för ett finare leende

Tandblekning för ett finare leende

Välkomna till ännu ett blogginlägg om skönhet och mode. Idag är det lite extra fokus på skönhetsfronten och leendet om man ska specificera sig ännu mer. Jag har under flera års tid använt mig av tandblekning och jag har nu fått så mycket positiv feedback så jag tänkte diskutera det lite mer. I en värld där skönhetsingrepp blir allt mer vanligt så finns det så klart positiva och negativa aspekter. Jag har alltid varit för människans naturliga utseende samtidigt som jag har full förståelse för de som väljer att använda sig av olika behandlingar. Det jag lägger märke till när jag ser andra personer är deras leende, ett fint leende vinner över det mesta. Därför bestämde jag mig för att börja med tandblekning, jag ville helt enkelt ha vitare tänder så att även jag kunde visa upp mitt leende. Oavsett om folk tidigare påstod att jag hade ett fint leende så är det viktigaste att jag själv är nöjd med det och det var jag inte innan.

Tandblekning är nog det mest vanliga skönhetsingreppet bland människor oavsett om det är vanligt folk som mig eller om det är stora kändisar, det är vita tänder överallt. Jag provade länge med olika tandkrämer som skulle ge vitare tänder men jag kände inte att det gav någon effekt så jag gjorde ett besök hos Tandvårdshörnan i Vetlanda för att få mina tänder blekta. Det fungerade betydligt bättre och jag går idag dit när jag känner att det är dags att få ett vitt leende igen. När det kommer till tandblekning så varierar besöken otroligt mycket från person till person beroende på vilka matvanor vi har. Jag brukar undvika väldigt färgstark mat som kan förstöra tänderna och sen undviker jag all sorts tobak eftersom jag vet vilken dålig effekt de har på både kroppen men också på tänderna. Gör som jag och ta ditt leende till nästa nivå!


Kommentarer är stängda.