Starta veckan med kemisk peeling

Starta veckan med kemisk peeling

Hejsan!

Jag är tillbaka och den här veckan inleddes med kemisk peeling på Annas Spa i Nyköping. Perfekt start på veckan för min hy, man blir inte yngre med åren direkt och därför känns det bra att kunna ta en behandling då och då som hjälper min hy från att åldras lika fort. Jag gillar att ha koll på min hy och kemisk peeling är perfekt för mig som vill se ung ut. Det händer så mycket i skönhetsbranschen att jag har hinner inte ens hänga med själv längre, det är nya tekniker och behandlingar hela tiden så nu brukar jag bara gå dit och säga vad jag har för mål med min skönhet och så får jag de behandlingarna som passar bäst därefter. Om jag ska sitta och läsa på vad varje ny metod innebär så hinner jag inte med att jobba eller ta hand om barnen, så ser utvecklingen ut. Kemisk peeling som bara är ett samlingsnamn för massa olika behandlingar är något som jag brukar få eftersom jag är lite mer till åren och det är en bra metod för att föryngra huden. Däremot känns det som att jag får olika syror och masker hela tiden, men så länge personalen vet vad de gör så är jag nöjd.

Den här veckan är barnen hos deras pappa så jag är barnfri och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, det känns alltid lite tomt när jag inte har ungarna och även om man behöver vila upp sig så hade jag gärna haft de här ändå. Men jag får lite mer tid att umgås med mina vänner så jag tänker att jag får passa på och se vad Nyköping kan erbjuda, det kanske finns något trevligt musikquiz eller något som vi kan gå på här i veckan. Nu ska slå på en film i soffan, det kommer fler inlägg under veckan vännner!  


Kommentarer är stängda.